Dalkula PT drivs av Katja Fredriksson, Personlig Tränare och coach från Falun. Katja är utbildad Personlig Tränare på Lillsveds Folkhögskola men är även Kettlebellsinstruktör och Soma Moveintruktör. Utöver det har hon under många år varit engagerat och även jobbat som Träningsansvarig på Friskis&Svettis Falun.

Kettlebellstudion skapades 2020 och är mötesplatsen för klienter och besökare som vill träna, nå mål och utvecklas. Passionen att få människor att upptäcka rörelseglädjen och våga nå sina mål har materialiserats och fått ett utrymme.

”Det finns olika sätt att komma i rörelse. Antingen älskar man det och njuter av varje steg, träningsvärk och repetition, eller så är det en ständig kamp att komma ut och iväg på vilken aktivitet man än bokat. Oavsett vilken sorts känsla och driv du har och går på, så vill jag möta dig genom Dalkula PT. Du har ditt nuläge och vet var du vill. Jag kan hjälpa dig att nå dit. Jag är övertygad om att vi måste se på träning som vi gör med mat och sömn. Som ett basbehov vi behöver få uppfyllt för att inte bli sjuka. Den passion jag har för människor och träning är smittsam, och jag ser fram emot att få smitta många fler!”

Välkommen till Dalkula PT och Kettlebellstudion!

Katja Fredriksson